>教育>>正文

郝新宇:7月15日托福考试口语解析

原标题:郝新宇:7月15日托福考试口语解析

周六的考试可谓甚是激烈,是因为不仅有传统的上午场,而且还有精彩的下午场,一天考两场,真是amazing, 不知道周六下午考试的同学有没有热晕在去考场的路上。我们来看看周六的考题吧。

7月15日上午:

Task1:

Which of the following volunteer work you would like to do, clean up the town park, build trails for the bicycle or plant trees and flowers for the city.

Task2:

Do you agree or disagree with the following statement that doing sports from a very young age will lead children to become more aggressive later in their lives when they grow up?

7月15日下午:

Task1:

Nowadays many places in the world begin to use the recycled bag instead of the disposable plastic bag, what do you think are the advantages of this change?

Task2:

Some people argue people should learn classical music, while some people think learning modern music will bring more benefits, which one do you think is better and why?

因为发现下午考生不如上午多,所以今天好老师在这里只做出上午场的分析了。

Task1:

Which of the following volunteer work you would like to do, clean up the town park, build trails for the bicycle or plant trees and flowers for the city.

In terms of these choices, definitely I will choose to plant trees and flowers for my city.

For one thing, this may help us breathe fresher air. If there are more trees along the sidewalks or parks, such as the poplars, willows, pines, then we may have better air because trees can absorb waste gases like the carbon dioxide, the carbon monoxide.

For another, doing such a thing may beautify our environment. Imagine if more flowers, such as the tulips, roses and so on, are planted in the communities, the center parks, then people may have a better mood when walking after meals or playing.

I think planting these things are beneficial to the environment as well as to ourselves.

Task2:

Do you agree or disagree with the following statement that doing sports from a very young age will lead children to become more aggressive later in their lives when they grow up?

Personally, I think children will be more aggressive when they grow up.

Coz to some extent the spirit of sports, such as the football, basketball, running or speed skating and so on, is to encourage people to be higher, faster and stronger. When doing sports, it’s inevitable for children to compete with each other, to try to tackle and score, so children will get the sense of competing for victory or honor. Later in life, when they study for exams, for college entrance, work for promotion, they will put this kind of competition spirit into their lives. I think as long as the competition is not vicious, the competition will encourage people to make progress.

郝新宇

新东方资深口语名师,对外经贸大学英语语言文学硕士。

英语专业八级,托福115 分。多次担任瑞典大使馆,丹麦大使馆,英国大使馆等使馆商会活动翻译。准确把握托福出题特点。托福口语提分效果极其显著。

点开阅读原文查看老师课程详情返回搜狐,查看更多

责任编辑:

声明:本文由入驻搜狐号的作者撰写,除搜狐官方账号外,观点仅代表作者本人,不代表搜狐立场。
阅读 ()
投诉
免费获取
今日推荐